Käyttäjäsopimus

1. Yleistä

1.1. Tämä sopimus sisältää Aikamedia Oy:n (jäljempänä palvelun tarjoaja) Aikashop.fi-verkkopalvelun (jäljempänä palvelu) käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröidyttyäsi palveluun tai ostettuasi tuotteita palvelusta käyttäjänä hyväksyt nämä ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

1.2. Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat palvelun tarjoajalle.

1.3. Palvelun tarjoajan yhteystiedot ovat: Aikamedia Oy, PL 99, 42701 KEURUU. Sähköposti: kauppias(at)aikamedia.fi. Y-tunnus 0989012-6. Pankkiyhteystiedot: FI34 1050 3000 1035 32.

2. Rekisteröityminen

2.1. Käyttäjä luo verkkotunnukset täyttämällä Rekisteröidy-linkistä avautuvan yhteystietolomakkeen. Palvelu luo automaattisesti käyttäjätunnuksen, joka on sama kuin käyttäjän ilmoittama sähköpostiosoite, sekä salasanan. Vahvistus tunnuksista lähetetään käyttäjän ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Näin käyttäjä rekisteröityy Aikashop-palvelun käyttäjäksi. Käyttäjä voi myöhemmin vaihtaa salasanansa palvelun hallinnan Omat tiedot -sivulla.

2.2. Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä palvelun käyttäjäksi.

2.3. Rekisteröityminen on maksuton.

2.4. Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

4. Henkilötiedot ja niiden käyttö

3.1. Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, sukupuoli, syntymäaika, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka ja maa.

3.2. Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei asiakas ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

3.3. Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

3.4. Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

3.5. Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla.

3.6. Käyttäjällä on oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan. Tarkistus suoritetaan palvelun kautta.

4. Muutokset

4.1. Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia palveluun.

4.2. Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta käyttäjälle sähköpostitse, kirjallisesti tai palvelun välityksellä. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

5. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

5.1. Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja.

5.2. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

5.3. Käyttäjä sitoutuu käyttämään palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

5.4. Käyttäjä vastaa kaikista hänelle palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

5.5. Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta palvelun tarjoajalle, muille käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

5.6. Alaikäinen käyttäjä sitoutuu noudattamaan tuotteissa ilmoitettua suositusikärajaa.

6. Riitojen ratkaisu

Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet ratkaistaan Keski-Suomen käräjäoikeudessa Suomen lainsäädännön mukaan.